TEL: +381(0)64 28 25 228 | EMAIL: metalprometnesa@gmail.com
 
 
O nama
SZTR Metal Promet Neša je radnja osnovana u aprilu 2008.godine i bavi se proizvodnjom i ugradnjom ALU i PVC stolarije izuzetnog kvaliteta, kao i izradom ALU i PVC roletni, komarnika, ALU gelendera i ograda.

Radnja je nastala kao ogranak jedne porodične firme osnovane davne 1974.god., tako da nam ne manjka iskustvo i stručnost kada je izrada stolarije u pitanju.

Posetite nas i sami se uverite u naš kvalitet.
Specifikacija usluga
Aluminijumska stolarija
U našem asortimanu aluminijumske stolarije se nalaze profili dva velika svetska proizvođača Elvial i Etem.
Sistemi ova dva renomirana proizvođača aluminijumskih profila projektuju se i proizvode u skladu sa visokim standardima koji predviđaju upotrebu najsavremenije tehnologije.
Kompletne serije visokokvalitetnih proizvoda i dizajna pružaju: veliku termoizolaciju i zvučnu izolaciju, vodonepropustljivost koja štiti od kiše i vetra i sigurnost zahvaljujući posebnim ojačanjima i mehanizmima.


PVC stolarija
Metal Promet Neša proizvodi i nudi široku paletu PVC proizvoda isključivo koristeći profile nemačkog i grčkog proizvođača Rehau i Alumil.
Koristeći jedne od najboljih profila na svetu, Metal promet Neša nudi svojim kupcima proizvod vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Koristimo profile pogodne za otvore kod objekata sa nižim energetskim standardima. profili sa 6 komore, sistemske dubine 70 mm, kao i primena čeličnog ojačanja sa većom sistemskom dubinom obezbeđuju potpunu termo i zvučnu izolaciju vašeg doma.

Ograde i kapije
Aluminijumske ograde, kapije i gelenderi izrađuju se po Vašim zahtevima, idealno se uklapaju uz svaki enterijer i eksterijer i ne zahtevaju nikakvo dodatno održavanje. Izrađujemo ih od cevi različitih dimenzija koje imaju mogućnost kombinovanja sa različitim materijalima, iz tog razloga su mogućnosti konačnog dizajna velike.

Roletne, komarnici i kapci
Vršimo izrada i ugradnju roletni, komarnika i kapaka od aluminijuma i PVC materijala pogodne za postavljenje na sve vrste stolarije.
Imate mogućnost izbora tri vrste mehanizama za podizanje i spuštanje roletni, i to: trakasti mehanizam, na "kurblu" i motorni - potpuno automatozovani mehanizam.

Trakaste zavese i venecijaneri
Trakaste zavese i venceijaneri svojom šarolikom lepezom boja našli su primenu u skoro svim vrstama objekata.
Mi vam možemo ponuditi širok spektar modela trakastih zavesa i venecijanera koji će imati funkcionalno svojstvo a istovremeno i dekorativno oplemeniti vaš dom ili polovni prostor.

Segmentna i rol garažna vrata
Metal Promet Neša se takođe bavi isporukom i ugradnjom automatskih, termoizolovanih garažnih vrata izrađujućih po željenim dimenzijama.
Delimo ih u dve vrste i to rolo i segmentna vrata izrađena od aluminijumskih i pvc panela. Daljinsko upravljanje garažnim vratima omogućuje se elektro mehaničkim uređajem. Dugotrajno, bešumno, funkcionisanje garažnim vratima garantuje vrhunski kvalitet izrade a vertikalno otvaranje će doprinesti ušetedi i većoj iskoroišćenosti prostora.

Aluminijumske cevi profili i limovi
U saradnji sa svojim partnerima Metal Promet Neša je u mogućnosti da vam nabavi najkvalitetnije modele aluminijumskih i PVC profila, cevi i odlivaka.

Sigurnosna vrata
U saradnji sa našim poslovnim partnerom i dobavljačem, sa kojima saradjemo dugi niz godina, kompanijom Talaris Engineering u mogućnosti smo vam da vam ponudimo i ugradimo najkvalitetnija sigurnosna vrata rađena sa proverenim sigurnosnim bravama i mehanizmima renomiranih svetskih proizvođača.
Možete pogledati modele koje trenutno imamo u ponudi.
POGLEDAJTE NAŠ KATALOG
 
 
PROIZVODI
Aluminijumska stolarija
PVC stolarija
Ograde, kapije i gelenderi
Roletne, komarnici i kapci
Trakaste zavese i venecijaneri
Segmentna i rol garažna vrata
Aluminijumske cevi, profili i limovi
Sigurnosna vrata
Plastifikacija
Prohromske ograde i gelenderi